Mézet egy Mosolyért!

Mézet egy Mosolyért!

Mézet egy Mosolyért!

Megédesítjük a napod,mosolyogjunk együtt!!!

Kedves Székesfehérvári Polgár!

Kedves Mézfogyasztó!

Kedves Leendő Mézfogyasztó!

 

Örömmel tudatjuk, hogy a Méhészek Fejér Megyei Egyesületének tagjaiból 2016 december 9.-én megalakult a Szent István Mézlovagrend.

Te, aki mamegtaláltad ezt a csomagot, a Mézlovagrendünk ajándékát tartod a kezedben!

A Szent István Mézlovagrend a termelői mézek megismertetését, a mézfogyasztás színvonalának, kultúrájának kiteljesedését, a termelői mézek fogyasztásának növelését tűzte ki célul.

Város szerte helyeztünk el 2017 februárjában csomagokat azzal a céllal, hogy Ti a város lakói megtaláljátok, és a benne lévő napraforgómézzel megédesítsék a mindennapjaitokat.

A csomagban az Országos Magyar Méhészeti Egyesület és a méhészek által közösen megalkotott termelői mézesüvegben a méhek által, a megyében gyűjtött Termelői Napraforgóméz található. A napraforgóméz a lovagrendünk zászlósméze! A mézesüvegen található az OMME zárszalag, amely nem hamisítható jelzéssel és a méhész egyedi azonosítószámával van ellátva. Az ilyen mézek minőségét és eredetét az OMME rendszeresen ellenőrzi. A termelői mézesüveg és a zárszalag jelzi, hogy az üvegben beazonosítható, minőségi, magyar, ellenőrzött méz található. Fogyassz Te is ilyen termelőimézeket!

A Szent István Mézlovagrend azt kéri Tőled, hogy osztozni tudjunk az örömödben a megtalált mézesüvegről és a Te mosolyodról készíts egy vagy több fényképet és küld el a Méhészek Fejér Megyei Egyesületének címére: meheszekfejermegyeiegyesulete@gmail.com , vagy töltsd fel a Mézlovagrendfacebook oldalára: www.facebook.com/szentistvanmezlovagrend

A beküldött fényképeket szeretnénk közzétenni az egyesületünk weblapján (www.fejermehesz.hu) és a Szent István Mézlovagrend facebookoldalán. Kérjük olyan mosolygós képet, mosolygós kompozíciót küldjetek, amit itt közzétehetünk. A legjobb képekből a február 25-én a XXIX. Országos Méhésztalálkozó és Vásár alatt egy kis kiállítást is rendezünk, amire mindenkit szeretettel várunk VOK-ban, Székesfehérváron a Berényi út 101/a szám alatt.

Köszöni a közreműködést a Szent István Mézlovagrend és a Méhészek Fejér Megyei Egyesülete!

 

Kérjük a méz fogyasztása előtt győződjenek meg a zárszalag és az átlátszó dézsmaszalag sértetlenségéről!!! Csak a sértetlen csomagolású termék fogyasztható!!!